Starten

I 2005 åpnet Kaffemakeriet sin første kaffebar. Drivkraften i Kaffemakeriet er stor lidenskap for kaffe og alt som hører med.

Kvalitet

For mange er kaffe en stor lidenskap og våre kunder har høye forventninger. Da holder det ikke med bare gode råvarer, vi må også ha topp utstyr. Vi ønsker kvalitet i alle ledd og alt fra steamkopp til kvern og kaffemaskin ble nøye testet før vi tok det i bruk.

KAFFEMAKERIET JESSHEIM

Etter timer med shopping og ærender på storsenter føler du for en avslappende kaffe og noe å spise. På turen til matstedene legger du merke til noe enormt. De mange sitteplassene og det lekre designet på interiøret fanger øyet ditt, og når du nærmer deg legger du merke til det enorme utvalget av konfektsjokolade og iskrem i diskene. Er det et konditori? Men det tar ikke lang tid før du får et glimt av den enorme kaffemaskingen med lys og knapper over hele. De lager de merkeligste, men også fascinerende og innbydene kaffedrikkene du har sett til gjestene foran deg. Du vet jo hva du liker, Caffe latte, og tar sjansen på å bestille det. «Vil du ha enkel eller dobbel, lett eller helmelk, vanlig eller stor størrelse?»

Velkommen til Kaffemakeriet Jessheim.

Åpningstider

Mandag til fredag: 0930-2100
Lørdag: 0930-1900Kontakt

Kaffemakeriet
Storgt 6
2050 Jessheim