Starten

I 2005 åpnet Kaffemakeriet sin første kaffebar. Drivkraften i Kaffemakeriet er stor lidenskap for kaffe og alt som hører med.

Kvalitet

For mange er kaffe en stor lidenskap og våre kunder har høye forventninger. Da holder det ikke med bare gode råvarer, vi må også ha topp utstyr. Vi ønsker kvalitet i alle ledd og alt fra steamkopp til kvern og kaffemaskin ble nøye testet før vi tok det i bruk.

JOBBE FOR OSS

Liker du kaffe og vil jobbe med det hos oss? Da vil vi gjerne at du sender oss en søknad. Vi tar vare på alle søknader til aktuelle ledige stillinger dukker opp.

Som barista på Kaffemakeriet er målet ditt og alltid ha fornøyde kunder. Det oppnår du med å servere drikker og varer av god kvalitet, med god kundeservice. Dette er essensielt for alle kaffemakere, og vi forventer intet mindre.

En god barista har god kunnskap om kaffe og behersker espressomaskinen så hver drikk blir like god – hver gang. Du må ha interessen, fokuset, kunnskapen og erfaringen for å bli den baristaen du vil bli. Som barista hos oss vil du ha et stort ansvar når du er på jobb. Våre gjester forventer at vi gir god kundeservice og serveres bra varer.

Du må være komfortabel med å jobbe i et hektisk miljø, ha godt humør, være ansvarsbevisst, fleksibel og effektiv.

Ditt ansvar som barista:
Som barista er du ansvarlig for den daglige driften og de daglige arbeidsoppgavene samtidig som kunden alltid står i fokus. Du må kunne lage en perfekt kopp kaffe, kommunisere godt med kundene og skape en god atmosfære.

Med tanke på dine medarbeidere er det viktig at du planlegger tiden din og er nøyaktig med tanke på renhold og rutiner. Butikken skal være skinnende ren, ryddig og klar til morgendagen. Dette gjør dagen bedre for dine kollegaer og de vil gi deg respekt.

Om du vil sende en søknad må du være klar over følgende først:
− Du må være over 20 år
− Du må kunne jobbe kvelder og helger hele året uavhengig av stilling
− Du bør være fleksibel og ha god arbeidskapasitet
− Du må være forberedt på hektiske vakter og mye ansvar når du er på jobb.

Send gjerne en søknad til: post@kaffemakeriet.no eller til vår postadresse.


Adresse

Kaffemakeriet Norge AS
PB 224
1471 Lørenskog