Starten

I 2005 åpnet Kaffemakeriet sin første kaffebar. Drivkraften i Kaffemakeriet er stor lidenskap for kaffe og alt som hører med.

Kvalitet

For mange er kaffe en stor lidenskap og våre kunder har høye forventninger. Da holder det ikke med bare gode råvarer, vi må også ha topp utstyr. Vi ønsker kvalitet i alle ledd og alt fra steamkopp til kvern og kaffemaskin ble nøye testet før vi tok det i bruk.

KAFFEMAKERIET METRO

Du er strandet på en øy. En øy du kun kan spise iskrem, drikke deilig kaffe og nyte sjokolade av høy kvalitet på. Øya du befinner deg på er kaffebaren på Metro. Kaffemakeriet. Du var egentlig på vei til en bestemt butikk for å ordne noe, men fikk lyst på noe godt å drikke på veien, og du stoppet da du ble blendet av gjenspeilet og det nærmest ultrablå lyset fra det du etterhvert innså var en svær kaffemaskin. Baristaen foran hiver melk i kanner og espresso i bajinetter, hun er rask og du må snart bestemme deg. Egentlig vil du ha kaffe, men du legger merke til milkshaken som blir servert til kunden foran deg, og smoothien etter det. Du må nesten stoppe vannet som samler seg i munnen din. «Hei hei, kan jeg hjelpe deg?» lyder det foran deg, og du er klar!

Velkommen til Kaffemakeriet Metro.

Åpningstider

Mandag til fredag 0930-2100
Lørdag 0900-1800Besøksadresse:

Bibliotekgata 30
1473 Lørenskog