Starten

I 2005 åpnet Kaffemakeriet sin første kaffebar. Drivkraften i Kaffemakeriet er stor lidenskap for kaffe og alt som hører med.

Kvalitet

For mange er kaffe en stor lidenskap og våre kunder har høye forventninger. Da holder det ikke med bare gode råvarer, vi må også ha topp utstyr. Vi ønsker kvalitet i alle ledd og alt fra steamkopp til kvern og kaffemaskin ble nøye testet før vi tok det i bruk.

OM OSS

I 2005 åpnet Kaffemakeriet sin første kaffebar. Drivkraften i Kaffemakeriet er stor lidenskap for kaffe og alt som hører med. Vi kan i dag tilby kaffe og te i en rekke varianter, bakevarer, iskrem, smoothies og milkshakes i mange forskjellige smaker og belgisk konfektsjokolade fra CandyFactory. Etter mye testing og langt samarbeid med kunder og leverandører har vi valgt ut det vi mener er de beste råvarene og produktene til våre kaffebarer. Målet vårt er å bestandig ha fornøyde kunder. For mange er kaffe en stor lidenskap og våre kunder har høye forventninger. Da holder det ikke med bare gode råvarer, vi må også ha topp utstyr. Vi ønsker kvalitet i alle ledd og alt fra steamkopp til kvern og kaffemaskin ble nøye testet før vi tok det i bruk. Man får ikke en god kopp kaffe uten at noen som virkelig kan lage den gjør det. Det er beskrevet i utallige artikler og bøker hvordan man skal lage kaffe riktig, det finnes egne organisasjoner som skal fremme kvalitet og kunnskapen om å lage god kaffe. Det betyr at det ikke hjelper uansett hvor bra råvarer eller utstyr man har hvis ikke det finnes rett kunnskap og erfaring. Hos Kaffemakeriet er det mange flinke og erfarne baristaer, dette er noe kaffemakeriet legger stor vekt på og vi holder fokus på at hos oss har alle rett kunnskap slik at våre kunder får en best mulig opplevelse.


LeverandørerCandy Factory importerer belgisk sjokolade i form av sjokoladebiter, sjokoladeplater, konfektesker og sjokoladebarer. Råvaren kommer fra kakaobønder som deltar i www.qualitypartnerprogram.com, som omhandler fair trade. Videre importeres smågodt, bolcher og annen godis. Produktene distribueres for videresalg i hele Norge til godteri butikker, kaffebarer og andre detaljister, som har interesse av søte kvalitetsprodukter med attraktivt utseende. Candy Factory selger også til HoReCa og til firmakunder, med blant annet kundetilpasset emballasje. For mer informasjon se www.candyfactory.noAlbar Skandinavia AS er en leverandør av kjøle og innredningsløsninger til servering og salgs markedet. Vi prosjekterer, monterer og utfører service på våre produkter. På albar.no vil du finne en oversikt over produktspekteret og mange forslag til hva vi kan levere, som komplette løsninger til: Isbarer, cafeer, kaffebarer, restauranter, smoothiebarer, sandwichbarer, kiosker, bensinstasjoner og andre servering steder. For mer informasjon se www.albar.no